diumenge, 6 de juliol del 2014

HISTÒRIES DE COIXÍ

                                    

                                        (Coses meves)


Les històries de coixí no són més que històries inventades en les hores perdudes de son, aquelles nits en blanc que per alguna raó no podem aclucar l´ull, on en el més absolut silenci sentim aquell tic tac desesperant d´algún rellotge, les respiracions profundes dels que dormen a casa, les fulles dels arbres ballant al so del vent, petits sorolls amagats de dia, i que es deixen sentir de nit; aquelles nits que penses, recordes, prens decisions o fins i tot trobes solució a aquell problema que et preocupa.
Moltes de les històries d´aquest blog han sortit d´alguna nit "al lloro", i també algunes idees pels meus relats, llibres...

El meu coixí i jo som inseparables, tan quan dormo com una nena petita, normalment és així sortosament, com quan no puc dormir.
M´acompanya cada nit donant-me comoditat, em deix arrepenjar el meu cap sense queixar-se, es deix agafar quan les coses no van bé i sense voler l´agafo com si fos el meu osset de pelux o aquella nina de dormir de quan era una nena eixugant-me alguna llàgrima inevitable.

Moltes decisions m´ha ajudat a prendre el meu estimat coixí, una d´elles va ser fa uns quants anys, quan vaig anar a viure una temporadeta a Alemanya, hi vaig donar moltes voltes abans de decidir anar-me´n, moltes nits pensant en què era el millor, si marxar o quedar-me, finalment vaig
marxar... però això ja és una altre història...

Una bona decisió va ser la meva relació i casament, molt encertada com també la de tenir fills, aquesta, tot i les dificultats, feina i tantes coses que comporta ser mare, és la millor que el meu coixí em va ajudar a prendre.

Ara, en veure com està el panorama, el tema feina, la crisi... les factures s´acumulen, assegurances, cotxes, hipoteca... el meu marit i jo, juntament amb els nostres respectius coixins, hem pres la decisió de vendre la casa i comprar-nos un piset més petit amb menys despeses, les cases grans tenen molts avantatjes, però també tenen inconvenients, un d´ells són els diners que es menjen al cap de l´any, i amb la que està caient cada vegada ens ofeguen més les factures.

Què faria jo sense el meu company de nits... el meu coixí.1 comentari:

  1. M'ha agradat molt. Un escrit molt personal que poca gent s' atreveix a mostrar. Molt encertat. Segueix així, que mola molt!

    ResponElimina